This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een code voor 10% shopkorting

Yes! Je bestelling wordt gratis verzonden! Nog €50 en bestelling wordt gratis verzonden!

Wash your scrunchies!

Heb je je Mae-Lilly scrunchie al een tijdje en kan deze wel een wasbeurtje gebruiken? Dat kan prima! We vertellen je hieronder hoe je dit het beste kunt doen.

SCRUNCHIES WASSEN

We raden aan om je scrunchies door middel van een handwasje te reinigen. Vul hiervoor een teil of de wasbak met warm water, doe hier een beetje wasmiddel of babyshampoo bij en laat de scrunchies ongeveer een half uur lekker weken. Droog de scrunchies daarna alvast zoveel mogelijk af met een handdoek zodat het meeste water eruit is en laat ze vervolgens aan de lucht drogen. Doe de scrunchies na het wassen niet in de wasdroger, want daar worden ze niet mooier van. 

Wil je je scrunchies liever met de wasmachine wassen? Doe ze dan in een waszakje of in een kussensloop om ze te beschermen en was ze niet te heet (30 graden).

SATIJNEN SCRUNCHIES

Het wassen van satijnen scrunchies hoef je in principe minder regelmatig te doen dankzij de gladde stof. Wil je jouw favoriete satijnen scrunchie toch even een wasbeurtje geven, doe dit dan met koud water. Knijp je satijnen scrunchie na het wassen niet uit, want dat komt de stof niet ten goede

Winkelmand

Yes! Je bestelling wordt gratis verzonden! Nog €50 voor gratis verzending!
No more products available for purchase

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods