Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een code voor 10% shopkorting

WINKELMAND 0

Gefelicteerd! Je bestelling komt in aanmerking voor Gratis verzending! Nog €50 voor gratis verzending!
Voeg order notitie toe
Er zijn helaas niet meer aantallen beschikbaar van de

Producten
Combineer met
Subtotaal

Alles over haarklemmen voor lang en dik haar

Alles over haarklemmen voor lang en dik haar
Eén van de meest gestelde vragen via onze chat, DM en mailbox is: welke haarklemmen raden jullie aan voor lang, dik en vol haar? Logisch, want je wilt niet dat jouw lange lokken binnen 5 minuten weer op je schouders hangen natuurlijk. Daarom in deze blog alles over haarklemmen voor lang, dik en vol haar!

RONDE & RECHTE MATTE HAARKLEM
Als je op zoek bent naar fijne haarklemmen voor je lang en volle haar, kun je bijna niet om deze klemmen heen. De matte ronde en matte rechte grote haarklemmen zijn vrij groot van formaat en zorgen dankzij het matte materiaal voor een extra sterke hold. Én ze zijn verkrijgbaar in eigenlijk alle kleuren van de regenboog, dus er is voor ieder wat wils! 

XL HAARKLEMMEN
De naam verklapt het al: onze XL haarklemmen zijn net een tikkeltje groter dan normaal en dus ideaal voor veel haar. Veel van de XL haarklemmen zijn ook gemaakt van matte materiaal, dat zorgt voor extra grip en een longlasting hold.HAARKLEMMEN WIJDE TANDEN
Voor veel en volumineus haar zijn haarklemmen met wijde tanden ook ideaal. Deze pakken jouw haar stevig vast en zorgen ervoor dat het de hele dag blijft zitten. Een paar voorbeelden hiervan zijn de Golden Waves Haarklem, de ZigZag haarklemmen en de Arched Bows haarklemmen

RONDE/OVALE HAARKLEMMEN
Ovale haarklemmen, zoals de octopus variant of gewone ovale haarklemmen zoals deze, omsluiten je haar als het ware als een kroon waardoor het zit als een huis. Rennen, springen, vliegen: geen probleem! 

LANGE RECHTE HAARKLEMMEN
De langwerpig rechte haarklemmen (zoals de Luxury Marble Brown, Blue en Grey) zijn vaak gemaakt van acryl dat lang en vol haar met gemak urenlang kan vasthouden en dankzij het mega ruimte aanbod kun je ze indien gewenst ook op je kledingkeuze afstemmen.