Bestellen & betalen

BESTELLEN
Je kunt bij Mae-Lilly een bestelling plaatsen met of zonder account. 
Het is echter aan te raden een account aan te maken, dit is binnen een paar seconden gepiept én zo blijven al je gegevens bewaard en kun je je bestellingen gemakkelijk terugvinden. Wil je toch liever bestellen zonder account? Geen probleem, dat kan natuurlijk ook! 

BETALEN 

iDEAL

Met iDEAL reken je je nieuwe musthaves af in de vertrouwde internetbankieromgeving van jouw bank. iDEAL is heel snel, veilig en gemakkelijk in gebruik en is te gebruiken met de volgende banken: ABN Amro, ASN bank, Friesland bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers. 

PayPal
Met PayPal koppel eenvoudig je bankrekening en creditcard en bepaal zelf of je aankoop wordt afgeschreven van je bankrekening, creditcard of PayPal-saldo.

Creditcard
Wanneer je met creditcard betaalt, moet je eerst het type creditcard kiezen. Wij accepteren VISA, Maestro, Mastercard en American Express.

BELGISCHE KLANTEN 

Bancontact
Onze Belgische klanten kunnen ook betalen via PayPal en creditcard én via Bancontact. Kies Bancontact als betaalmethode, volg daarna de instructies online samen met je digipass of kaartlezer en daarna krijg je op je scherm een bevestiging van de betaling. 

Oeps...
Kreeg je bij het afrekenen een foutmelding op je scherm en weet je nu niet of je betaling goed doorgekomen is? Het handigste is om eerst even in te loggen op je bankrekening om te kijken of het bedrag is afgeschreven. Heb je alsnog twijfels, mail ons dan even!