Over MAE-LILLY

DE START 
Mae-Lilly is in 2019 gestart door Chantal Loenen, founder van één van de grootste Nederlandse beauty webshops: The Make Up Spot. Naast haar fulltime bezigheden voor deze webshop is ze ook graag creatief bezig met haar handen. Scrunchies waren op dat moment weer helemaal hot & happening en dit maakte 1+1 eigenlijk 2. De visie was het maken van unieke scrunchies in plaats van de standaard kleuren en stoffen die je overal al veel zag. 

Na heel wat rondsnuffelen op stoffen websites werd het idee werkelijkheid, kon de vintage naaimachine uit het stof worden gehaald en ging ze zelf aan de slag met het maken van scrunchies van leuke, unieke stoffen. En dat allemaal handmade with a lot of love

COLLECTIES 
De eerste collectie was voornamelijk roze getint (het is dan ook niet moeilijk de lievelingskleur van Chantal te raden), maar breidde zich ook gauw uit met scrunchies met verschillende stoffen, prints en kleuren én ook scrunchie sets. Zeker de collectie satijnen scrunchies die na verloop van tijd werd gelanceerd is heel populair.

Er wordt ook hard gewerkt aan uitbreiding van het assortiment, met onder andere haaraccessoires en sieraden, dus houdt de site in de gaten!