This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een code voor 10% shopkorting

Over Mae-Lilly

 

Mae-Lilly: how it started

Mae-Lilly is in 2019 gestart door Chantal Loenen, founder van één van de grootste Nederlandse beauty webshops: The Make Up Spot. Naast haar fulltime bezigheden voor deze webshop is ze ook altijd graag creatief bezig met haar handen. Scrunchies waren op dat moment weer helemaal hot & happening en dit maakte 1+1 eigenlijk 2. De visie was het maken van unieke scrunchies in plaats van de standaard kleuren en stoffen die je overal al veel zag. 

Na heel wat rondsnuffelen op stoffen websites werd het idee werkelijkheid, kon de vintage naaimachine uit het stof worden gehaald en ging ze zelf aan de slag met het maken van scrunchies van leuke, unieke stoffen. En dat allemaal handmade with a lot of love

SCRUNCHIES & MORE

De eerste collectie was voornamelijk roze getint (het is dan ook niet moeilijk de lievelingskleur van Chantal te raden), maar breidde zich ook gauw uit met scrunchies met verschillende stoffen, prints en kleuren én ook scrunchie sets. Zeker de collectie satijnen scrunchies die na verloop van tijd werd gelanceerd is tot op de dag van vandaag heel populair.

Naast het creëren van unieke scrunchies was de stap naar het zoeken naar en aanbieden van andere unieke haaraccessoires niet heel groot. Dus niet (alleen) de traditionele haarklemmen die je eigenlijk overal al jaren ziet, maar de meer unieke patronen en formaten. Ook andere accessoires in de vorm van tassen en sieraden maken het brede aanbod van Mae-Lilly compleet.


Winkelmand

Yes! Je bestelling wordt gratis verzonden! Nog €50 voor gratis verzending!
No more products available for purchase

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods