This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een code voor 10% shopkorting

Retourneren

Mocht het product dat je ontvangen hebt toch niet helemaal naar wens zijn, kun je deze binnen 14 dagen vanaf de dag dat je de bestelling hebt ontvangen retourneren. Zorg ervoor dat je producten ongedragen, onbeschadigd en in de originele staat retourneert. 

Stap 1
Wanneer je één of meerdere producten wilt retourneren, stuur dan even een mailtje naar service@maelilly.nl met daarin het bestelnummer en de betreffende producten. 

Stap 2 
Zodra wij je retouraanvraag hebben beoordeeld en goedgekeurd, kun je de producten in originele staat en (eventueel) verpakking naar het postkantoor brengen en versturen naar:

Mae-Lilly 
Nieuwendijk 40
3443 BM  WOERDEN

We adviseren om altijd een bewijs van je retourzending te vragen bij het desbetreffende postkantoor en de Track & Trace code van je retour goed te bewaren, totdat deze is verwerkt. 

Stap 3
Wanneer wij jouw retourzending in correcte staat hebben ontvangen, zullen wij het bedrag binnen 5 werkdagen aan je terugstorten.

KOSTEN RETOURNERING
De retourkosten zijn voor eigen rekening.

KAN IK EEN ITEM OOK RUILEN?
Het ruilen van een artikel is helaas niet mogelijk. Wil je toch een ander product, kun je zelf een nieuwe order plaatsen.

PRODUCT BESCHADIGD 
Ondanks het feit dat wij onze producten met veel liefde en aandacht produceren. inpakken en verzenden, kan het gebeuren dat een product beschadigd bij jou binnen komt. 

Wanneer dit het geval is, vragen we je dit binnen 10 dagen na ontvangst van jouw bestelling aan ons te laten weten (door middel van het meesturen van foto's) zodat wij kunnen zorgdragen voor een passende oplossing.

Winkelmand

Yes! Je bestelling wordt gratis verzonden! Nog €50 voor gratis verzending!
No more products available for purchase

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods