This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een code voor 10% shopkorting

Bepaal je ringmaat!

We krijgen regelmatig de vraag hoe je nu weet welke maat ring je moet hebben. Goede vraag, want je wilt natuurlijk niet dat je nieuwe favoriete ring candy niet past. 

Gelukkig is je ringmaat heel gemakkelijk te bepalen met behulp van deze handige maattabel! 

Ringmaat tabel Mae-Lilly

Dan is natuurlijk logischerwijs de volgende vraag hoe je dan weet wat de omtrek van je vinger is. No worries, we gaan het je vertellen! 

Maat bepalen met behulp van ring 

Een heel makkelijke manier is een ring te pakken die je al hebt en die goed om je vinger zit. Pak er vervolgens een lineaal of meetlint bij en leg de binnenzijde van de ring op 0 cm en lees aan de andere kant het aantal millimeters af. Is dit bijvoorbeeld 18? Tadaa, dan is jouw ringmaat 18!

Maat bepalen zonder ring

Tsja, en als je dan geen ring (bij de hand) hebt die je past? Dan is er nog geen man overboord, want ook zonder ring kun je je ringmaat bepalen. Wat je daarvoor nodig hebt is een lintje, touwtje of strookje papier. Wikkel deze losjes om de vinger waar je de ring wilt gaan dragen en knip deze af waar die samenkomt. Meet vervolgens met een liniaal of meetlint het stukje touw dat om je vinger zat en je hebt de omtrek van je vinger!

Shop hier onze ringen

Winkelmand

Yes! Je bestelling wordt gratis verzonden! Nog €50 voor gratis verzending!
No more products available for purchase

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods