Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

10% korting op je bestelling met de code HELLOSUMMER10 (vanaf € 10)

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een code voor 10% shopkorting

WINKELMAND 0

Gefelicteerd! Je bestelling komt in aanmerking voor Gratis verzending! Nog €50 voor gratis verzending!
Voeg order notitie toe
Er zijn helaas niet meer aantallen beschikbaar van de

Producten
Combineer met
Subtotaal

Haarklemmen Size Guide

Haarklemmen voor kort & fijn haar

Wanneer je fijn, dun of kort haar hebt en een te grote of te zware haarklem voor jouw haarstructuur draagt is de kans groot dat deze uitzakt en als er iets vervelend is... Je kunt dan beter kijken naar wat kleinere haarklemmen die jouw fijne en wat kortere haar bij elkaar houden. 
Een punt waar je op kunt letten bij de aanschaf van haarklemmen voor wat fijner en korter haar zijn de tanden van de haarklem. Haarklemmen met wat dichter op elkaar staande tanden of stevig in elkaar grijpende tanden zijn voor dun en kort haar ideaal. In ons assortiment vind je ook genoeg hele kleine mini haarklemmetjes waarmee je je haar half kunt opsteken of bijvoorbeeld een plukje naar achteren kunt vastzetten. 

Haarklemmen voor lang, dik en haar

Met de wat grotere Mae-Lilly haarklemmen voor lang en dik haar kun je je haar makkelijk en snel opsteken en hoef je je geen zorgen te maken dat de klem uitzakt of je haar er niet in past. De haarklemmen voor dik haar zijn meestal wat groter (en soms zwaarder) van formaat en gemaakt van sterk metaal of matte materiaal dat je haar goed op z'n plek laat zitten. Bij dik en veel haar kan een haarklem met een gebogen vorm ook fijn zijn om het gewicht van het haar wat meer gelijkmatig te verdelen. 

Heb je krullend haar? Ga dan voor een haarklem met een brede opening en gladde, afgeronde vormen waarin je krullen niet blijven haken. 

Haarklemmen voor heel lang en heel veel haar

Zijn grote haarklemmen voor jouw lange en/of dikke haar nog niet groot genoeg? Bij Mae-Lilly vind je gelukkig ook een compleet assortiment X(X)L haarklemmen, speciaal voor iedereen met heel veel, lang en dik (krullend) haar. Deze XXL haarklemmen hebben een extra groot formaat en zijn ook verkrijgbaar met een matte finish, dat nog extra hold geeft.Yes!

Heb je na het lezen van bovenstaande toch nog vragen over welke haarklem voor jou het meest geschikt is? Stuur ons dan gerust even een mailtje of DM